marți, 26 ianuarie 2010

POSETA MEA

De obicei nu apuc sa preiau nici un premiu si nici o leapsa (cer scuze celor care mi le dau), dar de data asta subiectul m-a amuzat
Laura imi transmite o leapsa despre posete. Trebuie sa spun ce port in poseta si, daca am, sa pun si o poza.
Acum cativa ani as fi avut muuuulte de spus. Cam tot ce aveam era in poseta: pixuri, agenda, telefon, rujuri, servetele, sticla de apa, chei, portofel etc, etc.
Acum.... nu mai am poseta, deci nici poza. Serios, ma incomodeaza, asa ca am renuntat la ea.
In schimb, am asa:
- 1 buzunar de la haina pentru un ruj,
- alt buzunar pentru telefon (atunci cand buzunarele au fermoar, daca nu, las telefonul acasa - de fapt, oricum il uit aproape mereu - daca n-am poseta...).
- Un buzunar de la blugi pentru bani (de preferat buzunar care se inchide cu capse),
- altul pentru servetele.
Daca mai am si alte buzunare disponibile (m-am indragostit de blugii mei cu buzunare pe picior si de haina cu buzunare la piept) mai strecor un biscuite, o lista de cumparaturi, desi in general Catalin se ocupa de cumparaturi si plata facturilor.
In functie de haina pe care o port, gasesc intr-un buzunar si un spray de gura (l-am pus in una din haine si nu l-am mai mutat).

Daca e rost de vizite prelungite, atunci imi arunc pe umar un ruxacel cu chilotei impermeabili, ciorapei lungi (in caz ca David face pipi si iese din chilotel - dar se intampla tot mai rar), o jucarioara, servetele umede si ce-mi mai trece prin cap ca ar putea avea nevoie copilul.
Si cam atat.
Dau mai departe leapsa oricui are o poseta si-i place sa vorbeasca despre ea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu