duminică, 29 august 2010

VESELIE

In casa se fac renovari, motiv de mare bucurie pentru David. L-a ajutat pe bicu la tencuit si la reparatul peretilor, iar acum, in asteptarea mesterului zugrav, placerea lui cea mai mare e sa alerge si sa strige prin camera goala. Asa ceva iti umple intreaga zi de voie buna.

http://s249.photobucket.com/albums/gg227/madimih/?action=view&current=august2010351.mp4

3 comentarii:

  1. vai cat e de scump...eu nu as reusi sa ma invart asa :)) Si e atat de vesel, eu nu l-am prins din pacate chiar asa de entuziasmat.

    cu tipetele am o problema. Atat de mult au tipat copiii mei incat ma dor urechile, mai ales Lucas care tipa stand in brate. Eu una am o sensibilitate, nu mai suport...insa urmarindu-l pe David ma amuz

    Sper ca faza cu tipaturile nu a inceput dupa intalnirile cu noi :">

    RăspundețiȘtergere
  2. o, nu Lore, faza cu tipete e de mult timp. Atata tip cat is tipete de bucurie, n-am nici o problema, ba chiar ma apuc si eu cateodata sa-l imit (cred c-ai observat deja asta cand ti-am facut capul calendar imitandu-l pe Lu). Sa stii ca in anumite limite e tare relaxant. Incearca si tu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce fericit este! Iti schimba tonusul total acest video cu dulceata mica.Cat despre chiuieli...ai sl meu copil urla de fericire cat poate, asa inteleg dragii de ei sa-si manifeste bucuria.Excelent!Spor la treburi!

    RăspundețiȘtergere