duminică, 20 martie 2016

WRAP-UL CURCUBEU



Pe David l-am născut și l-am purtat pe vremea când babywearing-ul era la început în România. Atunci auzea lumea de slinguri, wrap-uri, mei-tai-uri, SSC-uri și alte cele. 

Eram atât de entuziasmată de toate dispozitivele acestea, că mi-aș fi luat cel puțin unul din fiecare. Desigur, fondurile au fost insuficiente, așa că m-am mulțumit cu ce mi-am permis sau am primit. Dar l-am purtat pe David și în sling reglabil, și în pouch, și în mei-tai am avut chiar și un SSC de probă pentru vreo 2 zile. 

Diana a fost cea de la care am învățat că există o alternativă la cărucior (pe care David l-a refuzat fără drept de apel) și la clasicul purtat în brațe. Site-ul ei era (și este) plin de informații utile despre purtatul copilașilor.  

Dintre toate produsele pe care le-a scos la vânzare pe vremea aceea, mi-a rămas inima la un sling curcubeu. Mi l-am dorit foarte mult. Din păcate, David era deja mare când a apărut acest sling, deja dădea semne că suntem pe final cu purtatul, investiția nu mai merita făcută. Am rugat-o pe Diana să mă anunțe când e aproape de epuizare stocul de sling-uri curcubeu, în speranța că voi avea un motiv valid pentru a cumpăra unul. Ea a fost drăguță și m-a anunțat, dar David crescuse, bebe 2 nu era in plan, cu părere de rău am renunțat.

Când Eliza și-a anunțat sosirea, unul dintre primele gânduri a fost la sling-ul curcubeu. În sfârșit aveam motiv să-l cumpăr așa că am luat la puricat site-ul Dianei ocazie cu care am recitit și informațiile despre babywearing.  Până la urmă, n-a fost sling, dar am prins wrap-ul curcubeu la reducere și n-am stat pe gânduri (mai ales că se oferise să mi-l cumpere sora mea). 

L-am comandat, l-am primit împreună cu niște cadouri minunate și sunt absolut încântată. 


L-am probat prima dată vineri, când am participat la proiectul My mom is cool” organizat de grupul de mămici din Piatra Neamț (ar fi trebuit să se desfășoare de 8 martie, dar nu ne-a permis vremea atunci). Încă mai am de exersat până să-l montez 100% corect (la David am avut wrap prea târziu, când el nu l-a mai acceptat, în plus nu e chiar ușor să montezi un wrap pentru un nou-născut), dar eu zic că mi-a ieșit legătura, iar Eliza nu a protestat, ba chiar a dormit dusă tot timpul cât am stat afară.

  

Următorul pe listă e un SSC.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu