'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


luni, 27 septembrie 2010

HUMPHREY...WE'RE LEAVING

Da, plecam. Cu tati. Vineri.
Incepem o viata noua, intr-un loc nou, despre care nu stim mai nimic. Dar nici nu-mi trebuie sa stiu decat ca acolo vom fi impreuna, toti trei.

Plec cu entuziasm. Abia astept sa fiu acolo, sa cunosc oamenii, sa vad locurile, sa infrunt tot ce imi e dat sa infrunt alaturi de baietii mei.
Aici....simt ca am facut tot ce puteam face.
Acolo...incepe viitorul.

19 comentarii:

g.cojocaru spunea...

Sa avti parte de un viitor lin si frumos! Sa va mearga bine acolo unde plecati. Multa bafta!

Anonim spunea...

Sa va fie bine si sa va gasiti prieteni buni acolo

Loredana spunea...

Doamne ajuta! sa fie intr-un ceas bun!

ANGELA spunea...

Ma bucur foarte mult pentru voi.Sa va fie mult mai bine ca aici.Mult noroc!

Andreea spunea...

daca veniti in noardul Germaniei, va asteptam cu drag si mi-ar placea sa ne cunoastem. Iti citesc de ceva vreme blogul si ma bucur ca veti fi, in sfarsit, in formula completa. Dumnezeu sa va ajute sa incepeti si sa continuati cu pace si bucurie!

alina spunea...

bafta multa si sa va fie cu bine si cu frumos mult!

Anonim spunea...

Drum bun si insorit, mult noroc si acomodare super usoara!

Lipo spunea...

Sa fiti sanatosi, Madi, ca de restul aveti voi grija sa fie asa cum visati :D
Drum bun!

Unknown spunea...

drum buna madi si o acomodare cat mai usoara pentru toti 3

Paula spunea...

Numai bine si sa ne tii la curent!

Unknown spunea...

Asteptam vesti din noua locatie.:)))))))

Micky spunea...

Drum bun spre Viitor ;)
Sa va fie drumul asa cum vi-l doriti !!

povesteadarieinicole spunea...

Felicitari , in primul rand si nu in ultimul , acomodare usoara, o viata mult mai buna si plina de bucurii!Daca sunteti in formula completa , e tot ceea ce va trebuie ;).Numai bine!

madi spunea...

multumesc mult pentru toate urarile. Parca, citindu-va, mai trec din emotii. Abia astept sa va dau vesti de acolo.

Andreea, in nordul Germaniei vom poposi pentru o noapte. Bremen e, insa, un pic cam peste mana. Nu ne-am indeparta prea mult de autostrada, mai ales ca a doua zi trebuie sa ajungem un pic mai sus de Arhus. Dar nu se stie, poate candva vom ajunge si pe la voi. Sau, daca faceti voi vreo excursie in Danemarca....

A. G. spunea...

Vaaaaaaaaai ce ma bucur pentru voi!O sa fie minunat, firesc, normal, uimitor, natural si complet!Sunt sigura de asta!Drum bun si asteptam vesti!Sa fie intr-un ceas bun!

Dana spunea...

Uau... Danemarca...frumos! Sa va acomodati repede si frumos cu lumea si locurile si sa ne povestesti multe multe de pe acolo. Drum usor sa aveti!

Raluca spunea...

Ce minunat! Doamne ajuta! Felicitari pentru curaj, ambitie, pentru faptul ca vreti sa ii fie mai bine lui David, pentru tot! Si sper sa va acomodati usor! Abia astept vesti!

gratioasa spunea...

o noua viata!

va imbratisez!

ana spunea...

wow! Ma bucur mult pentru voi!Doamne ajuta! Felicitari pentru curajul asta!