'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


duminică, 17 ianuarie 2010

DECEMBRIE 2009

In luna decembrie David a descoperit noi locuri in care sa-si petreaca timpula primit cadouria impodobit bradul

s-a jucat cu animalul preferat

a facut cunostinta cu iarnaa probat sepcile lui tati
i-a cunoscut pe verisorii dragi

iar eu mi-am sarbatorit ziua6 comentarii:

Laura spunea...

Haha la chestia cu sertarele daaaaaaaaaaaaaaaa si al meu le foloseste asiduu. La multi ani pentru anisoul cel nou pus in buchet. De fapt cred ca te-am mai sorcovit o data pe tema asta.

abramburika spunea...

Se pare ca ati avut atunci o luna plina, cu multe bucurii!! La cat mai multe!! Iar poza cu David in valiza e superba... hahahaha !!

info spunea...

Buna ziua,

Sunteti interesat de un schimb de link-uri (link exchange) ?
Eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com si pe pagina partenerilor site-ului meu http://www.ejocurionline.com/parteneri.html , iar dvs. imi adaugati link inspre http://www.ejocurionline.com .

Mai jos aveti datele :
Titlu : jocuri online
Descriere : jocuri online
Link : http://www.ejocurionline.com

sau

Jocuri online

Daca sunteti interesat de acest schimb de link-uri , trimiteti-mi datele site-ului dvs. la adresa de mail infojocuri@gmail.com pentru a-l adauga.
Astept un mesaj de confirmare pozitiv / negativ .

Multumesc pt. timpul acordat !

PS : Imi pare rau daca prin acest mesaj v-am deranjat !

Numai bine !
George

Ceska777 spunea...

Frumoasa luna decembrie la voi. Mami s-a serbat cu tiramisu? La multi ani!

madi spunea...

Laura, sertarele sunt preferatele lui David. Nu se multumeste cu ale lui, se baga si in ale noastre. Eu ma bucur ca-l tin ocupat.

Abramburica, si mie mi se pare delicioasa poza in valiza. E innebunit dupa geamantan. Cum il vede, cum il ia la calarit

George, nu sunt interesata de schimbul de linkuri.

ceska, daaa, tiramisu a devenit prajitura traditionala la noi ca e simplu de facut si buuuun, chiar daca eu modific reteta ca sa poata manca si David. Am avut si un tort diplomat, de la cofetarie. Mi l-au adus invitatii.

Gratiela spunea...

ce mult ai slabit!!!
si ce-mi place cum iti sta cu parul asa mai lung ..