'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


joi, 9 decembrie 2010

BEBE KIT by VES si un concurs

Cand cei de la VES m-au contactat, am crezut, initial, ca e o gluma. Dar au fost foarte draguti si prompti. Pentru ca le place blogul meu, mi-au oferit un set de vase speciale pentru bebelusi.
Inca nu le-am testat, astept sa ni le trimita parintii, dar ce am citit despre ele, suna bine.

Exista si un concurs. Mai sunt cateva zile pentru inscrieri, asa ca nu stati pe ganduri, cautati in arhiva poze cu bebelusii vostri la masa si inscrieti-va.

Pentru cine e interesat, las aici detaliile

situl produsului
pagina de facebook
regulamentul concursului

Dupa ce o sa testez vasele, o sa revin cu impresii

Un comentariu:

ofelia spunea...

Eu am achizitionat acest set de vase on-line, cu 125 ron. Sunt tare dragute, fetita mea s-a indragostit pe loc de ele si le vrea si pentru joaca. Sunt ochioase si practice, usor de intretinut si este foarte usor de gasit loc pentru ele in frigider, puteti avea un compartiment destinat strict vaselor copilului. Gatind cantitati mici, totdeauna mancarica va fi proaspata si gustoasa si pastrata in conditii de igiena maxima. Pentru ca bebe sa creasca mare si sanatos.