'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


joi, 23 iulie 2009

AM CASTIGAAAT!!!!!

Va spuneam aici ca am participat la un concurs pe babydex.
A sosit si premiul si, cum David e posesorul, l-am lasat pe el sa-l deschida.


Cu ajutor din partea lui tati.


Si iata ce am primit


Si o si folosim cu succes

4 comentarii:

Rox spunea...

Sa foloseasca premiul cu placere!

Anonim spunea...

:)felicitari !Se vede ca e foarte interesat de noua achizitie !Spor la folosit :)
Ps : - sunt ginette

madi spunea...

Multumim. Chiar folosim olita cu placere. E mai mare decat cea pe care o aveam si sta mai comod

cosmofever spunea...

Buna! As vrea sa iti scriu un mail dar nu gasesc nicio adresa de email. Ma gandesc ca nu ai vrut sa o faci publica, asa ca ti-o las eu pe a mea: cosmofever@gmail.com