'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


vineri, 25 octombrie 2013

ȘI CÂȘTIGĂTOAREA ESTE....

Nu știu ce a pățit blogspotul ieri, dar nu m-a lăsat deloc să postez, așa că am întârziat o zi cu anunțarea câștigătoarei concursului.

au fost în total 12 participante:

1.Ioana Serban
2.Gratiela
3.Gianina
4.Gaby
5.Bely
6.Lidia
7.Ioana
8.Alina
9.Andrada
10.Copilariefericita
11.Adina
12.Iustina 


Random a ales, iar câștigătoarea e: 

Alina, felicitări. Stabilim pe mail cum intri în posesia cărții.

Pentru că am fost foarte încântată să organizez acest concurs și pentru că am primit comentarii de la persoane dragi cu care rar mai iau legătura în viața reală, am o propunere pentru voi:

Pun la dispoziția voastră exemplarul meu din cartea domnului Mencinicopschi. Dacă vă interesează să o răsfoiți, spuneți-mi și o trimit în circuit prin țară (sau, de ce nu, în străinătate). Aștept mail de la voi pe adresa madi_clopotel@yahoo.com și stabilim detaliile după ce am lista completă.
Bineînțeles că se pot înscrie pe listă și persoane care nu au participat la concurs.

Vă mulțumesc mult pentru comentariile voastre. 


2 comentarii:

Gianina spunea...

Felicitari castigatoarei!
Eu ma inscriu pe lista cu imprumutul.Multumim!

AlinaS. spunea...

Multumesc pentru carte. Chiar sunt curioasa sa o rasfoiesc. Seara frumoasa!