'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


vineri, 20 noiembrie 2009

CAUT UN PROGRAM

Caut un program de transformare a pozelor in diagrame pentru lucrul in punct de cruce/goblen. Exista, am citit candva o discutie despre el pe un forum. Din pacate nu mai stiu pe ce forum.
Ma poate ajuta cineva?

4 comentarii:

abramburika spunea...

Eu aveam programul asta goblen designer http://www.goblendesigner.ro/ . E gratuit. Mai caut, daca mai gasesc ceva, iti spun.

madi spunea...

multumesc mult. De fapt, sotul iti multumeste, ca ma tot bate la cap sa-i cos o emblema cu Arsenal :))

abramburika spunea...

Hahhaaaa ... eu care ma gandeam ca iti trebuie pt. chestii mai mamicesti, ceva gen poza lui David, vreun desen animat preferat al copilului. Cu placere, microbu-i microb, ce mai!!!

Lipo spunea...

Multumesc si eu pentru program. Abia astept sa fac propriile mele goblenuri. Sper sa nu ma incurc in culorile de ate hahaha.
PS: Madi, super tare faza cu Arsenalul :))))) Bagam mana-n foc ca-i pentru David :)) Si ce ma frigeam :P