'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


duminică, 29 august 2010

VESELIE

In casa se fac renovari, motiv de mare bucurie pentru David. L-a ajutat pe bicu la tencuit si la reparatul peretilor, iar acum, in asteptarea mesterului zugrav, placerea lui cea mai mare e sa alerge si sa strige prin camera goala. Asa ceva iti umple intreaga zi de voie buna.

http://s249.photobucket.com/albums/gg227/madimih/?action=view&current=august2010351.mp4

3 comentarii:

Luthelo spunea...

vai cat e de scump...eu nu as reusi sa ma invart asa :)) Si e atat de vesel, eu nu l-am prins din pacate chiar asa de entuziasmat.

cu tipetele am o problema. Atat de mult au tipat copiii mei incat ma dor urechile, mai ales Lucas care tipa stand in brate. Eu una am o sensibilitate, nu mai suport...insa urmarindu-l pe David ma amuz

Sper ca faza cu tipaturile nu a inceput dupa intalnirile cu noi :">

madi spunea...

o, nu Lore, faza cu tipete e de mult timp. Atata tip cat is tipete de bucurie, n-am nici o problema, ba chiar ma apuc si eu cateodata sa-l imit (cred c-ai observat deja asta cand ti-am facut capul calendar imitandu-l pe Lu). Sa stii ca in anumite limite e tare relaxant. Incearca si tu.

ayandari spunea...

Doamne ce fericit este! Iti schimba tonusul total acest video cu dulceata mica.Cat despre chiuieli...ai sl meu copil urla de fericire cat poate, asa inteleg dragii de ei sa-si manifeste bucuria.Excelent!Spor la treburi!