'Spui că e obositor să fii alături de copii.Ai dreptate. Și adaugi: fiindcă trebuie să te cobori la nivelul lor, să te apleci, să te înclini, să te încovoiezi, să te faci mic. Aici însă greșești. Nu asta te obosește cel mai mult, ci faptul că ești obligat să te ridici la înălțimea sentimentelor lor. Să te întinzi, să te alungești, să te ridici pe vârfurile picioarelor. Ca să nu-i rănești.' Janusz Korczak

"Fie-vă dragi copiii, purtați-vă cu ei blând, învățați-i ce e de folos, fiți drepți și-ți vedea că nu-s sălbatici. Schimbați-le des ocupația, jucați-vă cu ei, căci între copii trebuie să fii și tu copil. Nu vă vărsați veninul amărăciunii voastre în sufletul copiilor, că-i păcat" (Ion Creangă)

"Cea mai bogata mostenire pe care parintii pot sa o lase copiilor este copilaria fericita, plina de amintiri tandre despre tatal si mama lor. Aceasta va lumina zilele care vin, ii va pazi de ispite si-i va ajuta in incercarile vietii de zi cu zi dupa ce vor parasi casa parinteasca.
Parintii trebuie sa fie asa cum vor sa-i vada pe copiii lor, ci nu cu vorba, ci cu fapta. Ei trebuie sa-si invete copiii prin exemplul vietii lor."
(Sfanta Mucenita Alexandra, Imparateasa Rusiei)


joi, 31 octombrie 2013

5 ANI ȘI O PETRECERE LA WOWIE

Îl îmbrăcam dimineață, să mergem la grădi. I-am dat o cămașă, deh, e ziua lui, să fie mai elegant. Și-mi spune:
- Mami, de ziua mea vreau să-mi cumperi o cravată! (El, care până acum nu suporta să fie încheiat la ultimul nasture de la cămașă iar de cravată nici nu voia să audă).
Ce era să fac?
Am fost în oraș și i-am cumparăt o cravată. Albastră, cu inimioare roșii și galbene și cerculețe albe. El a ales-o.
Anul acesta am rupt tradiția și nu am organizat nimic acasă. Am petrecut, însă, grozav la Wowie Kids, locul de joacă recent deschis în Cîmpulung, pe care vi-l recomand atât pentru joacă și petreceri, cât și pentru atelierele și cursurile de dezvoltare personală organizate acolo.
La mulți ani, puiul meu scump. Te asigur încă o dată că te voi iubi întreaga mea viață cel puțin la fel de mult cât te iubesc acum și că voi face mereu tot ce-mi stă în puteri să te înțeleg și să fiu aproape de tine prin toate vârstele prin care vei trece.
 


 






 
 

5 comentarii:

Gianina spunea...

Eeee,ce baiat elegant!Si al meu va face peste o luna 5 ani...cand o fi trecut timpul?!
frumos loc,se vede ca v-ati distrat.Mami,nu te-a parlit dragonul sau s-a transformat intr-un print?
LA MULTI ANI SANATOSI!

madi spunea...

multumim, a fost, cu adevarat o petrecere frumoasa.
Gianina, trimite-mi, te rog, pe mail, adresa ta. madi_clopotel@yahoo.com

Loredana spunea...

La multi ani!
E un frumos! Sa creasca mare si sa fie sanatos!

AlinaS. spunea...

La multi ani sanatosi si frumosi! Se vede ca ati petrecut pe cinste; va fi o amintire frumoasa pentru el. va pup

Unknown spunea...

La multi ani!!!